L’ALTRA MIRADA és un projecte de revista digital que vol ser bel·ligerant, perquè no ens agrada gens el que veiem, i volem fer qualque cosa per reforçar-nos.

Pensar, difondre pensament. Analitzar la informació i aprofundir-hi . Contrastar les comunicacions dels altres mitjans amb la realitat dels fets. Popularitzar les bones pràctiques dels col·lectius que construeixen un vertader país i una millor societat a la nostra terra. Pensar i veure l’economia d’una manera diferent. Estimular el compromís d’una cultura crítica. Conèixer millor les persones que ens aporten qualque cosa d’interès, i que no solen aparèixer a les zones VIPS i de glamour

Sí, ja sabem que és un projecte molt ambiciós i que requereix molta feina. Per això necessitam de la teva col·laboració i del teu suport. Si ens pots llegir una estona, si ens pots re-enviar a qualque persona coneguda, si ens vols fer arribar la teva opinió, si ens presentes a persones o col·lectius que puguin aportar bones experiències, estam oberts a la teva col·laboració i participació.

La nostra aposta és facilitar un espai crític de debat, d’informació i de recerca d’alternatives, no partidària i amb vocació de trobada i confluència. Un ample tercer espai nacional, roig i verd és possible. Cercar i facilitar aliances per derrotar els conservadors i els reaccionaris, també. Al manco cal intentar-ho. Serà el nostre petit gra d’arena per contribuir a aquest projecte. Amb les paraules, amb el raonament, amb la tolerància, amb el respecte, amb la valoració de la bona feina…

Ja coneixeu les intencions de L’ALTRA MIRADA. Aquesta revista la faran els i les autores amb les seves pàgines i les lectores i els lectors amb el seu seguiment. Esperam que vos pugui interessar.

Consell Redactor:
Gabriel Pérez Alzina
Miquel Rosselló del Rosal
Lila Thomàs i Andreu
Maria Salleres Juan

Miquel àngel Contreras
Josep Valero Gonzàlez
Mahécor Mbengue
Guillem Solivelles i Reynés

Maquetació:

Guillem Solivelles i Reynés

Si vols inscriure’t per rebre periòdicament la revista clica aquí i dóna’ns les teves dades

Comparteix l’article

Issue is a magazine-style theme design that displays blog posts, reviews, artwork and news.

⏬

It comes with different styles to spark your creativity in making it just as you'd like to.

Designed with WordPress

MagBlog is a magazine theme focused on sizable type and imagery to expand your content. Make it yours ⏬