Voler i no poder

 

L’anàlisi que se’ns demana ha de ser d’una mida necessàriament escassa, per tant procurarem ser el més telegràfic possible.

Fer valoracions des de fora dels centres de decisió i només amb les eines de valoració al nostre abast, que són poques, és molt difícil, el que fa que ens falti el valor de la prova, tant per acusar com per felicitar la feina política duta a terme dins aquesta legislatura.

Vull partir de la base que les idees ecologistes d’uns i altres (el Govern i nosaltres) no haurien de ser, en principi, gaire allunyades.

Pensam que hi ha hagut molta feina feta, alguna encara sense acabar -Llei de Canvi Climàtic-, impuls -no el necessari- a les energies renovables.., però amb no gaire resultats.

oznor

Cal tenir en compte que la major part del temps s’ha hagut de treballar amb les limitacions -grans limitacions- imposades pel Gobierno del PP.

Creim que ha faltat valentia per dur endavant projectes que semblaven molt importants, probablement per falta de cooperació d’algun tipus de funcionariat desafecte o poc motivat, sense oblidar l’espada de Dàmocles permanent de les possibles impugnacions o fins i tot denuncies per part del Gobierno de l’Estat.

Pel que fa a la visibilització de la feina feta hem de dir que al ciutadà li han arribat més les incongruències que les realitzacions.., en aquest cas també per mor de la falta de mitjans en sintonia amb el Govern.

És d’esperar que amb els canvis de Gobierno i amb la implementació de les noves lleis es produesquin els fruits tan esperats al llarg de tants d’anys.Aquesta web utilitza galetes. Aquí pots veure la política de galetes. Si continues navegant vol dir que l’acceptes.    Veure
Privacidad