T1                     MÉS per Palma encara les eleccions del 2019 amb una llista oberta, plural i paritària

El passat 10 de novembre MÉS per Palma va celebrar les seves primàries per triar la persona candidata a la batlia a l’Ajuntament de Palma i l’equip que l’acompanyarà a la resta de la llista. Així, aquest procés proclamà a Antoni Noguera com a candidat a revalidar la batlia a l’Ajuntament i seguir impulsant el projecte transformador que just acaba de començar a Ciutat amb un ample suport de tots els participants (un 92,5%).

A més, l’assemblea local ha escollit una llista amb gent diversa i amb persones independents de diversos orígens i provinents de diferents moviments socials. Una llista que representa la pluralitat i la diversitat mateixa de la nostra ciutat, fet pel qual des de MÉS per Palma hem donat l’oportunitat a què persones que no són afiliades al partit però que comparteixen els principis ideològics puguin presentar-se i formar part del projecte transformador que tenim en marxa de cara a les eleccions.

A la vegada, l’assemblea de MÉS per Palma i la secció local de Palma d’Esquerra Republicana han arribat a un acord per unanimitat de les dues assemblees on Esquerra ocuparà el lloc 10è o 11è (depenent de si és home o dona) de la llista electoral de MÉS per Palma. Es tracta d’un acord que, juntament amb la diversitat de candidatures elegides a les primàries fan, de la llista electoral de MÉS per Palma, una llista diversa, plural, oberta i paritària. Una llista que aposta per a la continuació de les polítiques progressistes i transformadores que s’han iniciat a l’Ajuntament de Palma.

Al capdavant d’aquesta llista, per tant, Antoni Noguera continuarà el seu projecte transformador per fer una Palma verda, justa, creativa i moderna amb l’actual portaveu de MÉS per Palma i tinenta de batlessa, Neus Truyol i amb la resta de persones amb la qual es presentarà per guanyar les eleccions el 2019.

“És un equip que ve avalat per la força de la gent”, va assenyalar Noguera el passat 11 de novembre durant la proclamació dels resultats. L’actual batle de Palma també va destacar que “MÉS és una cooperativa política amb molta gent compromesa amb aquest projecte obert i transformador”.