5.3 AraMallorca neix per sumar gent a la lluita per la ruptura

Sobiranisme, socialisme, ecologisme i feminisme. Són els quatre eixos ideològics sobre els quals se sustenta Ara Mallorca. Aquesta nova organització política operarà des de l’autocentrament, la ruptura democràtica amb el règim del 78 i la lluita per la fi del sistema capitalista i patriarcal. Som un grup de persones procedents d’àmbits i cultures polítiques diferents com l’anticapitalisme, el municipalisme transformador, la lluita ecologista, el feminisme de base o l’independentisme d’esquerres. De la necessitat d’organitzar-se neix AraMallorca. Des de l’activisme i les lluites de base, ens organitzam per sumar.

Els nostres principals objectius són la lluita ideològica, la difusió de propostes polítiques, el suport a les lluites populars i la construcció d’aliances en pro de la unitat popular.

Pensam que és hora de crear xarxa amb altres agents polítics i socials que comparteixin els objectius d’una república per a la nostra illa i la fi del règim del 1978; una república sobirana, socialment justa, sense patriarcat i ecològicament sostenible.

A més, volem establir relacions amb altres organitzacions polítiques dels Països Catalans, la Mediterrània, l’Estat espanyol i el món que comparteixin la lluita pel decreixement, pels drets de les dones, per l’abolició del capitalisme, per l’autodeterminació dels pobles o pels drets civils.