5.2                     La Fundació Ibn Battuta Joventut Balear

La Fundació Ibn Battuta Joventut Balear va sorgir arran d’una trobada de la presentació del llibre ‘’Mira’m als ulls’’ escrit per la portaveu de la nostra entitat Miram Hatibi, allà observàrem que som un grup molt homogeni i amb molt potencial.

Després d’una posada en comú de les nostres idees, ens adonàrem que som un col·lectiu de joves ambiciosos i preparats i sentíem la necessitat de crear un espai comú on poder ajuntar-nos per a debatre i reflexionar sobre el paper que desenvolupam en la nostra societat i, a més, començar a plantejar futures participacions.

La nostra seu es troba a Barcelona, nosaltres som una delegació a Balears formada per un col·lectiu de joves que tenim com a objectiu: la inclusió social, facilitar el diàleg intercultural i la interacció ciutadana.

L’objectiu és organitzar activitats socials, cultural i fins i tot oferir suport socioeducatiu tant a les persones procedents d’altres països i d’altres cultures com a les persones natives.

La nostra finalitat és garantir que tots els col·lectius que conviuen en la societat tinguin les mateixes oportunitats de participació social i cultural.

Per tant, és una oportunitat per treure profit a la diversitat de la qual gaudeix les Illes Balears i apostar per la inclusió social de tots els col·lectius que hi conviuen.