5.2          Creació i gestió de Cooperatives     

           i altres empreses

           de l’Economia Social

Dins el Pla Directori de l’Economia Social 2018-2022 impulsat per la Conselleria de Treball Comerç i Indústria i aprovat pel Consell de l’Economia social i el Cooperativisme, es va aprovar iniciar cursos de formació especialitzada per donar a conèixer les empreses cooperatives i les d’economia social en tota la seva vessant tan jurídica, com de gestió econòmica i financera i de màrqueting.

Aquest curs d’Expert Universitari, és organitzat per la UIB sota la Direcció del Departament d’Economia de l’Empresa, amb l’objectiu de donar resposta al creixement de cooperatives i Empreses de l’Economia Social que aquests darrers anys s’han convertit en instruments de generació d’ocupació estable i sostenible a tot l’Estat espanyol i per això és fonamental per a capacitar a persones que puguin crear, gestionar i dirigir aquest tipus d’empreses desconegudes però que tenen un gran futur,dins una societat que necessita emprenedors però alhora capaços de desenvolupar els canvis que la societat del segle XXI sol-licita contínuament, i on les persones han de recuperar el seu paper de motors d’una economia on aprimin el factor humà i social per damunt del capital.

El curs s’adreça a professionals, treballadors i directius de cooperatives i altres empreses de l’economia social, tant del sector privat com del públic. Així com a titulat en Administració i Direcció d’Empreses, Economia, Dret i altres persones interessades.

Per conèixer amb profu nditat aquest curs  visitau la web d’UCTAIBpitjant aquest enllaç

I per realitzar la matricula i altres informacions visitau Fundació Universitat Empresa de les Illes Balears;uibtalent@fueib.org i telèfon: 971259696Aquesta web utilitza galetes. Aquí pots veure la política de galetes. Si continues navegant vol dir que l’acceptes.    Veure
Privacidad