Energia

Articles

Ajudes per a instal·lacions d’energia renovable i rehabilitació energètica: L’autosuficiència energètica, una passa més a prop

Joan Groizard* Director General de Canvi Climàtic Govern de les Illes Balears* Una de les parts fonamentals de la necessària transició energètica és l’entrada de la ciutadania al món energètic, no com a simples consumidors sinó també tenint-hi un paper actiu, per exemple com a productors. A més, (...)

El grup de Mallorca de Som Energia ens hem constituït formalment com Som Energia Mallorca

Pedro Ferriol Monserrat Membre de Som Energia Mallorca El passat 22 de febrer els socis de Mallorca de la cooperativa d’energia verda Som Energia ens reunirem en assemblea i aprovàrem constituir-nos formalment com a Grup Local de la cooperativa amb el nom de Som Energia Mallorca. Des del (...)

Més enllà dels cables submarins

Josep Maria Rigo Ex-director general d’energia (2007-2011) La Conferència de Varsòvia sobre el Canvi Climàtic ha deixat la imatge del delegat de Filipines plorant pel patiment causat pel supertifó Haiyán al seu país. Aquest fet sembla que hauria de forçar els delegats a assolir acords vinculants que (...)