Agricultura

4.1              Feim feina per l’agricultura

      i la ramaderia de les Illes Balears

El suport als agricultors, l’adopció de mesures que reforcin un model agrari diversificat, sostenible i que combini rendibilitat econòmica, qualitat i bona gestió del paisatge insular, al costat de l’impuls de les produccions agroalimentàries locals, en la perspectiva de la seguretat i la sobirania alimentària, són algunes de les pautes que hem volgut seguir aquests […]

MIQUEL COLL CRESPÍ

President d’APAEMA

Som la comunitat de l’estat amb més pes relatiu de l’agricultura ecològica Ens trobam a S’Escorxador saludant gent coneguda que ve al CineCiutat a veure la projecció Food Coop, promoguda per les Fundacions Darder Mascaró. Hem quedat amb Miquel, perquè la seva associació també difon el documental. De sobte ens compareix un jove, amb més […]

4.3 La Xylella i la reconquesta dels espais agraris de Balears

La xylella és un bacteri filo-patogen d’origen americà amb una gran capacitat de provocar danys greus a moltes plantes (hi ha més de 300 espècies diferents susceptibles de ser atacades). Entre aquestes hi ha l’ametler, l’olivera i l’ullastre, la vinya, els cítrics, els cirerers, els albercoquers, les figueres i moltes plantes ornamentals i silvestres. La […]